سامسونگ چند ویژگی مبتنی بر هوش مصنوعی را با به‌روزرسانی Wear OS 5 به گلکسی واچ می‌آورد دلایل اخراج سم آلتمن از OpenAI بعد از یک سال مشخص شد بیش از ۷۵ بازی بدون نیاز به نصب در یوتیوب + روش دسترسی به بازی‌ها یک ایرانی اسناد محرمانه گوگل را فاش کرد | رتبه‌بندی سایت‌ها چگونه انجام می‌شود؟ یک شرکت چینی می‌خواهد با پرتاب ۱۰ هزار ماهواره رقیب استارلینک شود بازی Call of Duty: Black Ops 6 در گیم پس هم عرضه خواهد شد + تریلر OpenAI آموزش مدل جدید هوش مصنوعی خود را آغاز کرده است احتمال تغییرجهت لوگوی اپل در آیپدهای آینده دوربین گلکسی S۲۵ اولترا چه مشخصاتی خواهد داشت؟ گلکسی M۳۵ معرفی شد + مشخصات و قیمت محققان درباره افرادی که صدای درونی ندارند به نتایج جدیدی رسیده‌اند پیشنهادهای عجیب هوش مصنوعی گوگل به کاربران: به پیتزای خود چسب اضافه کنید و سنگ بخورید! + عکس نیل دراکمن بخشی از صحبت‌هایش درباره بازی بعدی «ناتی داگ» را تکذیب کرد قیمت گوشی گلکسی F55 سامسونگ مشخص شد آیپد مینی ۷ با نمایشگر OLED چه زمانی عرضه می‌شود؟ اینستاگرام دچار اختلال شد(۵ خرداد ۱۴۰۳) اولین داده‌های علمی تلسکوپ فضایی اقلیدس منتشر شد + تصاویر چین تا چندروز دیگر فضاپیمایش را در سمت پنهان ماه فرود می‌آورد اضافه‌شدن قابلیت ارسال استوری به عینک هوشمند Ray-Ban متا مایکروسافت از کامپیوترهای کوپایلوت پلاس رونمایی کرد + ویدئو اسکارلت جوهانسون: برای صداگذاری ChatGPT از صدای من استفاده کرده‌اند!
سرخط خبرها

فیلتر اطلاعات غلط درباره واکسن کرونا توسط فیس‌بوک، توییتر و یوتیوب

  • کد خبر: ۵۱۰۰۷
  • ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۷
فیلتر اطلاعات غلط درباره واکسن کرونا توسط فیس‌بوک، توییتر و یوتیوب
شرکت‌های یوتیوب، فیس‌بوک و گوگل در همکاری با راستی آزماها و سازمان‌های دولتی در سراسر جهان در تلاش هستند که تا با اطلاعات غلط در رابطه با واکسن‌های ویروس کرونا مبارزه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز -  engadget در گزارشی نوشته است که یوتیوب، توییتر و فیس‌بوک برای ایجاد یک فریم ورک به‌منظور پاسخ به اطلاعات غلط مرتبط با واکسن کرونا در زمان شیوع این ویروس با محققان و سازمان‌های دولتی بریتانیا و کانادا همکاری خواهند کرد.

 

همچنین توییتر و گوگل نیز به این کارزار پیوسته و سازمان‌های راستی آزمایی در انگلستان، آمریکا، اسپانیا، آرژانتین و آفریقا نیز دخیل شده‌اند.

 

هنوز مشخص نیست که میزان تأثیر همکاری‌هایی از این دست روی سیاست‌های کمپانی‌های شبکه‌های اجتماعی چیست. اگرچه این کمپانی‌ها تاکنون تلاش‌های زیادی در رابطه با مبارزه با اطلاعات غلط درباره واکسن کرونا گرفته‌اند اما تاریخچه آن‌ها در کنترل اطلاعاتی از این دست چندان درخشان نیست.

 

علاوه بر این باید به یاد داشت که راستی آزمایی به تنها کافی نیست. اطلاعات نادرست در رابطه با واکسن‌ها برخلاف تلاش‌های عدیده برای اقناع مردم همچنان در شبکه‌های اجتماعی جریان دارند و استدلال‌های این تئوری توطئه در میان جوامع آنلاین دیگر از قبیل گروه‌های فرزند پروری یا طرفداران سلامت طبیعی جایگاه مناسبی به دست آورده‌اند.

 

فیلتر اطلاعات غلط درباره واکسن کرونا توسط فیس‌بوک، توییتر و یوتیوب

 

این امر موجب شده است که متخصصان به این نتیجه برسند که راستی آزمایی به تنها بدون در نظر گرفتن تمهیدات دیگر چندان مؤثر نیست. سازمان غیردولتی First Draft که به جستجوی اطلاعات غلط در شبکه‌های اجتماعی می‌پردازد در گزارش اخیر خود درباره اطلاعات غلط مرتبط با واکسن کرونا اظهار داشته است که راستی آزمایی و اعتدال ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد.

 

آن‌ها اعلام کرده‌اند که کمپانی‌ها به‌جای این کار باید در زمان نیاز اطلاعات درست و قابل‌اعتمادی در اختیار افراد بگذارند، گروه‌هایی که احتمالا به اشاعه تئوری‌های توطئه می‌پردازند را از نزدیک رصد کرده و روش‌هایی را فراهم کنند که افراد نگران در این رابطه بتوانند با متخصصان حوزه سلامت ارتباط برقرار کنند.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->